Siirry pääsisältöön

Aikuisten ihmisten sanaleikki...

Aina & Ikuisesti
(Päähenkilö Islan ruutuvihosta)


Rakastaa; Mitä rakkaus oikeastaan on? Jokainen tuntee sen täysin eri tavalla mikä on hyvä, sillä muuten ihmisten välisestä kommunikaatiosta ei tulisi yksinkertaisesti yhtikäs mitään. Onko se tunne, jonka haluamme kestävän ikuisesti? Tunne, joka saa meille perhosia vatsaan? Onko se tunne, jonka toivomme säilyvän, jotta voimme juhlia pronssisesta aina kultaiseen hääpäivään? Ovatko ne vain kolme sanaa. Mitä jos ne ovatkin vain tavalliset kolme sanaa, jotka muodostavat lauseen pisteen kera. Vai mitä jos ne ovatkin KOLME SANAA joita suusta harvoin kuulee? Miten se yleensä menee...Kaksi ihmistä rakastuu toisiinsa ja heidän kuulumisensa voi lukea lehdestä vihitty osiosta. Entäpä yksipuolinen rakkaus? Mitä jos on korviaan myöten rakastunut johonkin, mutta tämä toinen yksilö ei kertakaikkisesti lämpene? Entäpä KIELLETTY rakkaus? Mitä jos ne kaksi ihmistä käyvätkin toisiinsa kuumana, mutta tietävät riskit kiinni jäämisestä? Rakkauden pelikentällä olevat nappulat ovat menneet sekaisin. Toisin sanoen pelin pyörittäjät tuijottavat toisiaan pohtien kuka heistä lyö kovemmat kortit pöytään. Kuka lähtee  kuuman saaliinsa kanssa hotellihuoneeseen jatkoille ja häviäjä polkee pyörällä kotiin, sillä taksirahat ovat juuri sen toisen onnellisen taskussa.  Kysymys voimmeko pistää rakkauden pantiksi yhteiseen peliin ? Olemmeko varmoja onnistumisesta? Mitä jos kolmas osapuoli tekeekin sen rohkeimman siirron ja oma kulta ei enää olekaan sen kolmen sanan arvoinen? Keskimmäinen pelaaja on pettävä osapuoli. Valinta oikean ja väärän väliltä. Hutilaukaus ja anteeksi pyyntö.
Mitä rakkaus on? Kuka meille kertoo millaista sen pitäisi olla?
Kysymys, onko sinusta kolmen sanan sanomiseen?

Intohimo; KIELLETTY intohimo. Se voi olla kiihkeä pikainen rakastelukohtaus, jonka syvimpänä tarkoituksena on herättää henkilöiden kiinnostus. "Kiinnostus" vai tavallinen kiinnostus? Kielletty, joka jää vain kahden henkilön salaisuudeksi. Asia, josta ei koskaan puhuta ääneen. Intohimo, joka pyörii mielessäsi kun uneksit hänestä ja viimeisestä kohtaamisesta. Tapahtuiko se hississä? Ravintolan vessassa? Bussin takapenkillä? Luokassa? Vai siellä hotellihuoneessa, jonka numeroa emme koskaan kertoisi kellekään?
POSITIIVISTA intohimoa... On se sitten vakituinen saati hetkellinen (säätö) suhde niin jokaisessa niissä pitää ja onkin omansa.  Mutta mitä jos liian nopeasti rakastuminen onkin pahin virhe? Mitä jos juuri se on syy siihen miksi intohimo katosi? Liian nopea avautuminen, tunteiden päästäminen valloilleen. Ajatus nopeasti naimisiin ja ensimmäinen muksu kasvamaan. Mitä jos se onkin asia, joka karkoittaa elämäsi rakkauden pois luotasi?
Kysymys, mikä on se intohimoisin juttu joka sinulla tulee mieleen juuri NYT?
                                                             
Kosketus; Mekon avaamisen ääni. NAINEN, tunnet kuinka miehen lämpöinen käsi sivelee selkääsi pitkin ja koskettaa silkkisten alusvaatteiden reunaa. Kuinka hän tunnustelee sinua ja kuinka huudat mielessäsi toivoen ettei tämä koskaan lopeta.
Vai onko se nopea kosketus kun kynä tipahtaa lattialle ja olet tarttumassa siihen juuri. Lyöt pääsi ja huomaat miten joku muukin on aikeissa tarttua siihen. Katsotte toisianne. Tuntuu kuin välillä oleva kosketus olisi edennyt jo syvemmälle ja syvemmälle.
Tehtävä, kosketa itseäsi. Pyydä kumppaniasi koskettamaan sinua. Kosketa sinä kumppaniasi. (Tai tekstaa sille, jonka kanssa "koskettelitte" viimeksi toisianne. Kysy tapaamista uudestaan)

Seksi; Ei pelkästään vain yhtä asiaa. Kaikkea tätä. 
Millainen tehtävä tähän sopisi?

Nussia; Nopea pikainen? Alusta loppuun?  Yhdistelmä?

Hurmio; Tapaat jonkun. Esimerkkinä...Kahvila. Huomaat hänet nurkkapöydässä istumassa ja vaikka et tunne saati tiedä kuka tämä muukalainen onkaan niin haluat saada sen selville mitä pikimmiten. Olet sekaisin ajatuksiesi kanssa, sillä tämä henkilö jonka nimi on vihdoin paljastunut on se  joka   sattumalta samassa hississä kanssasi.
Olet hurmiossa kun koet suudelman hänen kanssaan.
Muistele milloin olisit ollut hurmion vallassa?
(Isla pohtii mielessään, että oliko Kolli vain hetken hurmio vai todellinen hurmuri?)

Syleily; Minuutti pari? Hetkellisen syleilyn tuottama tuokio sohvalla.  On se sitten halaus vilttisi kanssa,  kumppanisi, kielletyn kumppanisi saati...

Purista; Kiihkeässä tilanteessa joskus on ihana sanoa ääneen PURISTA MUA . Joidenkin mielestä se on kivaa ja joidenkin ei. Oliko se puristus kädestä? Perseestä? Molemmista?
Kysymys, pidätkö sinä että juuri Hän puristaa sinua jostakin tietystä paikasta?!

Kiihkeä; Kuuman kostea kesäyö? Lue edellinen blogiteksti ;)

Näykkiä; Hampaiden jälki pakarassa? Kenties fritsu? Näykkiminen korvanlehdestä session aikana? Vaiko nollatoleranssi?!??

Mua; Haluanko kuulla koskaan, että Kolli sanois rakastavansa mua?
Isla ottaa hörpyn kuumasta kahvistaan ja pistää kynän hetkeksi vihkon väliin. Haluanko?

Mahtava; Tehdään tästä kaikesta mahtavaa. Ei mahtavaa heille vaan mahtava kokemus meille. Muista, että sinä olet mahtava!
Pohdi, milloin olet viimeksi katsonut ympärilläsi olevaa oman elämäsi tarinaa ja sanonut ääneen "Mahtava elämä"

Minuutti; Elämässä kohdataan pitkiä minuutteja, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan. On myös niitä mitkä menevät ohi liian nopeasti. Mitä jos voisimme elää uudestaan saman minuutin...Oletko koskaan miettinyt mitä olisit valmis tekemään toisin?

Pelikentän tunnus-sana 

   Olen Hänen Hullu Rakkaus
   O - Onnellinen juuri nyt tällä hetkellä.
   H - Hänen kanssaan voin olla oma itseni.
   H -  Huomisesta ei koskaan tiedä.
   R - Rakastanko?       

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkojen Kapina vierailulla Puoli Seiskassa!

 Korkojen Kapina pääsi toteuttamaan UNELMANSA!  Puoli Seiskan kuuluisa pinkki sohva Toteutuuko mun pitkäaikainen unelma vihdoin ja viimein? Onko tämä oikeasti totta? Yhtenä toukokuun päivänä 2023 tapahtui yksi ikimuistoisin asia... "Minua jännitti tosi paljon kun kävelin Ylen tiloihin.  En voinut uskoa sitä todeksi"  Istahdin aulan sohvalle, josta minut tultiin hakemaan sovitusti. Lähdimme Tuulianna Tolan kanssa kiertämään studioita. Pääsin näkemään miltä uutisstudio, aamutvstudio ja ohjaamo näyttivät. Kurkistin myös maskihuoneeseen jossa tapasin tuttuja kasvoja! Parhain juttu koko kierroksessa oli kuitenkin itse Puoli Seiska ohjelmasta tuttua tutumpi pinkki sohva johon vierailijalla oli kunnia istahtaa haastattelun ajaksi.  Ohjelman juontajat ja työryhmä saivat vierailijan   eli minut viihtymään kaikin tavoin. Kahvia, keskusteluja sekä pientä "haastattelupätkää" oli tiedossa pian.  Ihanan Tuulianna Tolan kanssa juteltiin minun kirjastani joka ilmestyi heinäkuussa 2

Miksi kielletty himottaa eniten?

Aina ja Ikuisesti- Päähenkilön ruutuvihosta  Muistan kuinka Islanti sai minut unelmoimaan villistä vapaudesta. Ja sitähän minä olinkin, mutta kai kuvittelin olevani tilivelvollinen sinulle tulemisistani sekä menemisistäni. Miksi? Paikallisbaarista kantautui akustinen kitaran soitto. Väki seilasi sisätiloista ulos polttamaan tuoppien kanssa. Jo heidän elämäntyylinsä sai turistin tuntemaan miten kulttuuri poikkesi jollain tasolla suomalaisesta. En tarkoita nyt tuopin tavoin, mutta jokin tunnelmassa oli täysin erilaista. Mikä?   Pitkä hiuksiset sällit naurahtelivat terassilla paikallis vitseille, joita sisäpuolelta kantautui laulun mukana.  Tilasin valkoviiniä lasillisen. Valitsen useasti sen makean version, koska... Noh satuin pitämään siitä enemmän kuin kuivasta mauttomasta juomasta.  Pohdin.  Mitä jos olisimme olleet tässä baarissa kahden? Olisimmeko tanssineet viimeiseen asti? Olisitko pyytänyt minua tanssimaan keskelle tanssilattiaa intohimoisen viimeisen hitaan?

Syntinen Askel 3/5

  Puhelin värähtää.  Käännän katseeni yöpöydälleni ja näen tuon tatuoidun muukalaisen nimen ruudulla. Yksi uusi viesti.  Huokaisen syvään. Kehoni nauttii syvästä pelosta, jännityksen tunteesta. Minä hieman tärisin.  Menen seisomaan ikkunan luokse. Katson kadulle verhojen välistä, mutta en näe siellä ketään. Tyhjä ja pimeä tie jatkui jatkumista yksin yksinäisyydessään. Valo vilkkuu yhä puhelimen näytöllä, mutta en käännä katsettani siihen kuitenkaan. Kuulen auton äänen, mutta se katoaa yhtä nopeasti kuin valomerkki kännykästäni. Huokaisen toistamiseen. Katselen yhä tielle ja näen parkissa mustan ajoneuvon. Ikkuna aukenee ja tatuoitu käsi näkyy jälleen. Muukalainen oli palannut.  Mietin lähikuukausia ja sitä kuinka nopeasti aika on vierähtänyt eteenpäin. Vasta äsken oli kiimainen ja kuuma kesä ja tämä likka kulki minihame päällä korkkareissa katuja kesäyön hämärinä pikkutunteina. Yhtäkkinen syksyn tulo, vesisateet ja pimenevät illat saivat minut jonkinlaiseen syysmasennuksen partaalle. M