Siirry pääsisältöön

Kumpi pettää todennäköisemmin ; Korko vai Kumppani?!

Tunnen miten silkkinen pinta osuu ihoani vasten.
Kosketan sitä alhaalta ylös. Kosketan sitä ylhäältä alas.
Liu`utan  käteni kohti korkeuksia, tunnen lämpöisen kosketuksen yhä uudestaan reittäni vasten.

Pelkkä katse saa minut tuntemaan jonkinmoista kihelmöintiä ihollani. Tunnen sen liikkumisen, tunnen sen kovuuden. Nyt se on molempia yhtäaikaisesti.
Teet sen uudestaan, haluan että teet sen uudestaan. Ole kiltti ja toista nämä liikkeet seuraavasti.

Kun olet saanut minut tuntemaan itseni naiseksi, kun olemme yhdessä tutkineet naiseuttani niin tiedämme mitä seuraavaksi tapahtuu. Valostandi osuu minuun, se kulkee samankaltaista reittiä kuin sinäkin hetki sitten. Ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Se saa meissä molemmissa aikaan tunteen, joka ei ole vielä valmis juoksemaan karkuun. Kerro minulle, arvasitko oikein?

Sinä olet se jonka kanssa haluan astella kohti unelmia. Sinä olet se jonka kosketuksen haluan tuntea aamuisin. Sinä olet se jonka viereen haluan iltaisin nukahtaa tietäen ettet ole lähdössä mihinkään.
Koska sinä vaan olet...

Kuitenkin.

Tottakai tulee niitäkin hetkiä, kun haluaisin potkia sinua persuksille. Kun haluaisin huutaa täyttä kurkkua ja heittää sinua tyynyllä. Ilman muuta tulee myös aikoja kun pidämme mykkäkoulua toisillemme, vaikka tiedämme sen olevan täysin naurettavaa. Joskus asiat ympärillä hajoavat ja se on täysin normaalia.

Kuinka nopeasti liima kuivuu? Toimiiko se niin kuin sitä mainostetaan? Voiko kaiken korjata yhdellä kerroksella ja ongelma on poissa?
Ehdotan psykologille menoa.
Hän katsoo ensin minua ja sitten sinua vierelläni. Kääntäen katseensa seinällä tikittävään kelloon hän kiroaa työnsä läheisempään helvettiin. Katsoessaan taas meihin molempiin mutta kerrankin samanaikaisesti tämä odottaa jonkinmoista sanaryöppyä.
Huomaan olevani pettynyt, mutta en tuohon ammattitaitoiseen ihmiseen taikka sinuun rakkaani. Huomaan olevani pettynyt kaikkiin näihin asioihin ja siihen milloin asiamme alkoivat kulkemaan huonosti yhteistä reittiämme. Tiedätkö sinä syyn?

Muistan vieläkin ensimmäisen kohtaamisemme. Rakkautta ensisilmäyksellä.
Kuin suora kohtaus elokuvasta, jota kuvattiin parhaillaan Helsingin kadulla.  Ihmiset ympärillä liikkuvat eikä kukaan pysähdy. Kuitenkin siellä monien tuhansien joukossa on kaksi persoonaa, jotka odottavat merkkiä sanoa vuorosanansa ääneen.  Kuinka he katsovat toisiinsa hymyillen ja muistavat miten paskalta elämä näytti hetki sitten. Kun he katsovat toisiinsa uudestaan tiedostaen miten asiat ovat lähteneet oikeaan suuntaan. He löysivät yhteisen liimansa.

Mutta mitä tapahtuu kun (se) liima alkaa kuivua?
Pitääkö se kostuttaa uudelleen?
Pitääkö sille puhu tuhmia, jotta sen mielenkiinto nousee?
Pitääkö heidän kuoria se vanha kerros pois voidakseen laittaa uuden?
Miten se tehdään, sivellen?

Okei. On aika kerrata käsikirjoituksen tapahtumat.

EXT. Syksyinen Helsinki, Bulevardi -  Alkava ilta 
Kuvataan katsojalle tuntematonta ihmistä, joka poistuu ravintolasta pamauttaen ulko-oven vihaisesti kiinni. Pukiessa takkia päälleen alkaa tuulemaan ja nainen pistää hiuksensa korvan taakse. Hetken kuluttua samasta miljööstä saapuu mieshenkilö, joka katselee ympärilleen etsiessä seuralaistaan. 

EXT. Bulevardi- Riitaisa kohtaus kadulla

Mieshenkilö näkee naisensa kadun toisella puolella ja lähtee samantien ylittämään katua. (Pari kulkuneuvoa) tööttää kadun ylittäjälle, joka on ottanut suuren riskin. Huutaen naiselle, jotta saisi tämän pysähtymään hän lähenee kohdetta. Ottaen tätä kädestä seuralainen vetää otteensa irti.
Kohtaus jää pariskuntaan, jotka katsovat toisiaan suoraan silmiin. 

Kysymys kuuluukin, että mikä oli niin järkyttävä asia joka sai naisen reagoimaan sillä tavoin? 

Palataan filmissä hetkeksi taaksepäin.


INT. RAVINTOLA 
Sama nainen ja mies istuvat vastakkain pöydässä, katsoen kumpikin ruokalistaa. Molemmat ovat olleet hiljaa sanomatta sanaakaan, kunnes toinen heistä (mies) laskee Menuun alas syliinsä ja katsoo naisystäväänsä. 

        KOLLI

    Mä petin sua.

Järkytys saa naisen nostamaan päänsä maasta silmien korkeudelle.


MIES KUITENKIN tarttuu naista kädestä, mutta ei saa vastakaikua. 


       ISLA

 Miksi? Kenen kanssa? Tai mä en haluakaan tietää. Oikeastaan mua kuvottaa. 
HENKILÖ kerää tavaransa ja poistuu paikalta.

Mieshenkilö nousee ylös tuoliltaan ja huutaa naiselleen ; Odota!


Yhteenvetona kuvailen seuraavat kohtauksen tapahtumat.
Kolli tarttuu Islaa kädestä, mutta nainen vetäisee otteensa irti. Tämän lähtiessä kävelemään eteenpäin hänen mustista pitkävartisista saapikkaistaan katkeaa korko, sillä ylittäessään katua tämä päättää ottaa yhteen mukulakivetyksen kanssa. 
Liikenne pysähtyy. Kaikki pysähtyy. 
Autot, jalankulkijat, jopa kuseva koira.
Isla katsoo ensin rakastaan silmiin, sitten nostaa katseensa mieheen. Hän on täysin uupunut ja vihainen siitä miten ilta oli mennyt pieleen. Hän oli pahoilllaan korkonsa puolesta enemmän kuin omansa. 
Kävellessään heidän yhteiseen kotiinsa tämä istuu nurkassa ja puhaltelee kultansa pintaa. 

Liima kuivuisi sittenkin nopeasti, mutta miten Isla voisi katsoa miestään silmiin enää koskaan? Koron sai aina korjattua suutarilla, mutta voisiko kukaan koskaan ommella kiinni naisen sydäntä mikä repsotti ylhäältä alas saati alhaalta ylös? 

Hetken päästä ulko-ovi pamahtaa kiinni.  Eteiseen on saapunut mies, joka vasta hetki sitten kertoi kännisekoilustaan vieraan karkin kanssa. Pystyisikö Isla enää koskaan imemään Kollin tikkaria ilman ajatusta tapahtumista?

Hetken päästä nainen herää. Kääntäessä kylkeään tämä tuntee rakkaansa vieressään. Aukaisten silmänsä kaikki on ennallaan. Mustat pitkävartiset korkokengät odottivat tien ylittämistä.


Sinä iltana..

Tunnen miten silkkinen pinta osuu ihoani vasten.
Kosketan sitä alhaalta ylös. Kosketan sitä ylhäältä alas.
Liu`utan  käteni kohti korkeuksia, tunnen lämpöisen kosketuksen yhä uudestaan reittäni vasten.
Kysymys kuuluu, olitko se sinä rakkaani?!?



Aina & Ikuisesti- rakkaustrillerin käsikirjoittaja omistaa oikeasti elämässään yli 200 paria korkokenkiä.

Viime lauantaina hän sai kokoelmiinsa yhdet uudet lisää.
Blogin tarinan idea tuli näistä ihanuuksista, jotka odottavat käyttäjäänsä muiden korkojen joukossa.

Haluatko kuulla lisää?


Seuraa meitä muuallakin somessa;

IG: mediamadiida
FB:Korkojen Kapina

Psst. Aina & Ikuisesti pokkari löytyy kaikista verkkokirjakaupoista sekä kirjapörsseistä kautta maan.

Pssst. Myös saatavilla e-kirjana.
Tilaamaan!
Uudet ihanuudet


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkojen Kapina vierailulla Puoli Seiskassa!

 Korkojen Kapina pääsi toteuttamaan UNELMANSA!  Puoli Seiskan kuuluisa pinkki sohva Toteutuuko mun pitkäaikainen unelma vihdoin ja viimein? Onko tämä oikeasti totta? Yhtenä toukokuun päivänä 2023 tapahtui yksi ikimuistoisin asia... "Minua jännitti tosi paljon kun kävelin Ylen tiloihin.  En voinut uskoa sitä todeksi"  Istahdin aulan sohvalle, josta minut tultiin hakemaan sovitusti. Lähdimme Tuulianna Tolan kanssa kiertämään studioita. Pääsin näkemään miltä uutisstudio, aamutvstudio ja ohjaamo näyttivät. Kurkistin myös maskihuoneeseen jossa tapasin tuttuja kasvoja! Parhain juttu koko kierroksessa oli kuitenkin itse Puoli Seiska ohjelmasta tuttua tutumpi pinkki sohva johon vierailijalla oli kunnia istahtaa haastattelun ajaksi.  Ohjelman juontajat ja työryhmä saivat vierailijan   eli minut viihtymään kaikin tavoin. Kahvia, keskusteluja sekä pientä "haastattelupätkää" oli tiedossa pian.  Ihanan Tuulianna Tolan kanssa juteltiin minun kirjastani joka ilmestyi heinäkuussa 2

Miksi kielletty himottaa eniten?

Aina ja Ikuisesti- Päähenkilön ruutuvihosta  Muistan kuinka Islanti sai minut unelmoimaan villistä vapaudesta. Ja sitähän minä olinkin, mutta kai kuvittelin olevani tilivelvollinen sinulle tulemisistani sekä menemisistäni. Miksi? Paikallisbaarista kantautui akustinen kitaran soitto. Väki seilasi sisätiloista ulos polttamaan tuoppien kanssa. Jo heidän elämäntyylinsä sai turistin tuntemaan miten kulttuuri poikkesi jollain tasolla suomalaisesta. En tarkoita nyt tuopin tavoin, mutta jokin tunnelmassa oli täysin erilaista. Mikä?   Pitkä hiuksiset sällit naurahtelivat terassilla paikallis vitseille, joita sisäpuolelta kantautui laulun mukana.  Tilasin valkoviiniä lasillisen. Valitsen useasti sen makean version, koska... Noh satuin pitämään siitä enemmän kuin kuivasta mauttomasta juomasta.  Pohdin.  Mitä jos olisimme olleet tässä baarissa kahden? Olisimmeko tanssineet viimeiseen asti? Olisitko pyytänyt minua tanssimaan keskelle tanssilattiaa intohimoisen viimeisen hitaan?

Syntinen Askel 3/5

  Puhelin värähtää.  Käännän katseeni yöpöydälleni ja näen tuon tatuoidun muukalaisen nimen ruudulla. Yksi uusi viesti.  Huokaisen syvään. Kehoni nauttii syvästä pelosta, jännityksen tunteesta. Minä hieman tärisin.  Menen seisomaan ikkunan luokse. Katson kadulle verhojen välistä, mutta en näe siellä ketään. Tyhjä ja pimeä tie jatkui jatkumista yksin yksinäisyydessään. Valo vilkkuu yhä puhelimen näytöllä, mutta en käännä katsettani siihen kuitenkaan. Kuulen auton äänen, mutta se katoaa yhtä nopeasti kuin valomerkki kännykästäni. Huokaisen toistamiseen. Katselen yhä tielle ja näen parkissa mustan ajoneuvon. Ikkuna aukenee ja tatuoitu käsi näkyy jälleen. Muukalainen oli palannut.  Mietin lähikuukausia ja sitä kuinka nopeasti aika on vierähtänyt eteenpäin. Vasta äsken oli kiimainen ja kuuma kesä ja tämä likka kulki minihame päällä korkkareissa katuja kesäyön hämärinä pikkutunteina. Yhtäkkinen syksyn tulo, vesisateet ja pimenevät illat saivat minut jonkinlaiseen syysmasennuksen partaalle. M