Siirry pääsisältöön

Pimeät syksyiset illat ; Villasukkaseksi, väripläjäys sekä voittajafiilis?!?

Minua kuumotti.
Sinä sait minut käymään kuumempana aikoihin.
Olisit ylpeä, sillä olit suorittanut tehtäväsi miehenä oikein.
Minä naisena teen vuorostani sen kaiken mitä minulta oletetaan, joten...

Aloitetaan alusta.
Leikitään, että meillä on yhteinen fantasia.
Tämä fantasia saa meidät molemmat käymään hella kutostakin kuumempina.
Aloitetaan kunnolla alusta, puuskutetaan keskikohdassa ja huokaillaan lopussa.
Oletko mukana rakkaani? Jos olet...Älä missään nimessä ota jaloistasi pois noita harmaita söpöyksiä mitkä lämmittävät sinua koleina syysiltoina.

Tässä pelissä me emme etsi kummastakaan voittajaa, sillä haluamme arvokkaan tasapelin. Jos sinä haluat niin voin kutsua sinua salaa voittajaksi, mutta uskoisin sinun kuitenkin päätyvän ykköspesälle.
Tässä pelissä me molemmat saamme tuntumaa siitä kaikesta mistä voisi koostua yhteinen arkemme, jos sellainen meille suotaisiin. Ja jos kaksi kertaa päivässä ei mitenkään tunnu riittävän, niin voimme suosiolla ottaa bonuksen käyttöön. Kysymys, mitä olisi kahta ilman kolmatta?

Minä itse olen aina ollut huono ihmissuhde (peleissä) .
En pelkää heittäytymistä tai kaikkien asioiden kokeilemista, mutta pelkään ettet pidäkään minusta ja siitä mitä teen.
Tottahan oli, että olin (kai) taitava suustani...Voit itse miettiä, tarkoitinko asioiden selittämistä jne...
Mutta siihen mihin ryhdyn ja siihen mitä teen niin suoritan kaiken enemmän kuin tyydyttävästi.

Harmaasta väristä usein sanotaan, että se on yhtä synkkä kuin pimeän yön selkä. Jotkut taas pitävät sitä kauniina värinä. Joidenkin ihmisten ajatusmaailma luokitellaan tasaisen harmaaksi ilman minkäänlaisia iloisia väritempauksia.
Mutta meille se tarkoitti tänään yhtä ja vain yhtä ainoaa asiaa....

Leikki.
Mitkä olisi kuuman leikin rajat? Pitäisikö meillä olla jonkinlaiset säännöt? Vihelletäänkö peli poikki jos pelaajat alkavat käymään liian villeinä toisiinsa? Pitäisimmekö kaiken tämän yksinkertaisena vai otammeko käyttöön kolmen kortin tekniikan?

VIHREÄ: Pane mua. Älä missään nimessä lopeta tätä yhteistä koodikieltä. Jatka niin kauan työstämistä kun olen valmis huutamaan. Puske. Työnnä niin kovaa ja monta kertaa kun koskaan olet ketään työntänyt.
Olet saanut vihreän kortin. Miltä meistä molemmista tuntuu kun lähestymme maaliviivaa?

KELTAINEN: Venaa. Mun jalka kramppaa, ojenna tyyny!!! Asennon vaihto ja heti tuntuu elämä paremmalta. Arvaa mitä haluaisin...?
Haluaisin ostaa nopat, joita heittämällä suorittaisimme uusia kokemuksia. Tekisimme vaan tasan samalla tavalla kun pelimerkeissä olevat kuvat kehottavat tekemään.
Arvaa mitä jäin miettimään...? Mikä asento olisi suosikkimme ja mikä saisi meidät molemmat tulemaan parhaiten! Jäisimmekö siihen koukkuun?
Mihin kaikkeen joustaisimme rakkaani...?

PUNAINEN: Lopeta. Tämä liika säätäminen saa pään sijasta lihakset liian kipeiks. Tää treeni on kyl hyvästä, mutta suosittelen kahta lepopäivää. Palautusjuomaksi kylmää vettä, sillä keho tarvitsee nestettä. Ja vaikka paikat ovatkin olleet tarpeeksi märkinä niin silti liika kasteleminen ei ole todettu huonoksi tavaksi.

Olemme käyttäneet kortit, jotka ovat käytössä pelissämme.
Olimme nyt tiimi, jonka tarkoituksena on etsiä toisistamme uusia asioita.
Suosittelen kuitenkin uusinta kierrosta, sillä kolmanteen kertaan on vielä aikaa.

Villasukkiesi harmaus saa minut punastumaan. Nimittäin olen varma, että harmaa on saanut iskettyä punaisen värin.
VINKKI...Ja jos harmaa haluaa oppia tuntemaan tätä naista lisää, niin suosittelen tätä kiilaamaan jonon ohitse.
Ja kuka puhui kylmästä kohtelusta? Lämpöä pukkaa niin paljon, että kylmä suihku on oikea vaihtoehto tämän session jälkeen.
Mutta se mitä siellä tapahtuu onkin täysin toinen tarina!

Loppujen lopuksi sinä otit minut kainaloosi. Kuunnellessani kuinka sydämesi löi tiuhaan tahtiin tiesin meidän yhteisen tarinamme olevan elossa.
Seuraavat kaksikymmentä ja neljä pitkää tuntia seurasimme toisiemme liikkeitä ja eleitä, sillä kumpaakin kiehtoi ajatus uusinnasta.

MUTTA meillä on kuitenkin yksi tärkeä tehtävä totuuden lisäksi....
Me olimme värejä ja niitä sekoittaessa löytyy aina uusia sävyjä. Kysymys kuuluukin, mitä jos me kertoisimmekin totuuden siitä kuinka viihdymme toistemme seurassa. Mitä jos niin on vain tarkoitettu tapahtumaan?

Nimimerkki ....Täydellisen villasukan löytäjä.


Värikäs syksy

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkojen Kapina vierailulla Puoli Seiskassa!

 Korkojen Kapina pääsi toteuttamaan UNELMANSA!  Puoli Seiskan kuuluisa pinkki sohva Toteutuuko mun pitkäaikainen unelma vihdoin ja viimein? Onko tämä oikeasti totta? Yhtenä toukokuun päivänä 2023 tapahtui yksi ikimuistoisin asia... "Minua jännitti tosi paljon kun kävelin Ylen tiloihin.  En voinut uskoa sitä todeksi"  Istahdin aulan sohvalle, josta minut tultiin hakemaan sovitusti. Lähdimme Tuulianna Tolan kanssa kiertämään studioita. Pääsin näkemään miltä uutisstudio, aamutvstudio ja ohjaamo näyttivät. Kurkistin myös maskihuoneeseen jossa tapasin tuttuja kasvoja! Parhain juttu koko kierroksessa oli kuitenkin itse Puoli Seiska ohjelmasta tuttua tutumpi pinkki sohva johon vierailijalla oli kunnia istahtaa haastattelun ajaksi.  Ohjelman juontajat ja työryhmä saivat vierailijan   eli minut viihtymään kaikin tavoin. Kahvia, keskusteluja sekä pientä "haastattelupätkää" oli tiedossa pian.  Ihanan Tuulianna Tolan kanssa juteltiin minun kirjastani joka ilmestyi heinäkuussa 2

Miksi kielletty himottaa eniten?

Aina ja Ikuisesti- Päähenkilön ruutuvihosta  Muistan kuinka Islanti sai minut unelmoimaan villistä vapaudesta. Ja sitähän minä olinkin, mutta kai kuvittelin olevani tilivelvollinen sinulle tulemisistani sekä menemisistäni. Miksi? Paikallisbaarista kantautui akustinen kitaran soitto. Väki seilasi sisätiloista ulos polttamaan tuoppien kanssa. Jo heidän elämäntyylinsä sai turistin tuntemaan miten kulttuuri poikkesi jollain tasolla suomalaisesta. En tarkoita nyt tuopin tavoin, mutta jokin tunnelmassa oli täysin erilaista. Mikä?   Pitkä hiuksiset sällit naurahtelivat terassilla paikallis vitseille, joita sisäpuolelta kantautui laulun mukana.  Tilasin valkoviiniä lasillisen. Valitsen useasti sen makean version, koska... Noh satuin pitämään siitä enemmän kuin kuivasta mauttomasta juomasta.  Pohdin.  Mitä jos olisimme olleet tässä baarissa kahden? Olisimmeko tanssineet viimeiseen asti? Olisitko pyytänyt minua tanssimaan keskelle tanssilattiaa intohimoisen viimeisen hitaan?

Syntinen Askel 3/5

  Puhelin värähtää.  Käännän katseeni yöpöydälleni ja näen tuon tatuoidun muukalaisen nimen ruudulla. Yksi uusi viesti.  Huokaisen syvään. Kehoni nauttii syvästä pelosta, jännityksen tunteesta. Minä hieman tärisin.  Menen seisomaan ikkunan luokse. Katson kadulle verhojen välistä, mutta en näe siellä ketään. Tyhjä ja pimeä tie jatkui jatkumista yksin yksinäisyydessään. Valo vilkkuu yhä puhelimen näytöllä, mutta en käännä katsettani siihen kuitenkaan. Kuulen auton äänen, mutta se katoaa yhtä nopeasti kuin valomerkki kännykästäni. Huokaisen toistamiseen. Katselen yhä tielle ja näen parkissa mustan ajoneuvon. Ikkuna aukenee ja tatuoitu käsi näkyy jälleen. Muukalainen oli palannut.  Mietin lähikuukausia ja sitä kuinka nopeasti aika on vierähtänyt eteenpäin. Vasta äsken oli kiimainen ja kuuma kesä ja tämä likka kulki minihame päällä korkkareissa katuja kesäyön hämärinä pikkutunteina. Yhtäkkinen syksyn tulo, vesisateet ja pimenevät illat saivat minut jonkinlaiseen syysmasennuksen partaalle. M