Siirry pääsisältöön

K A U N I S K O R KO, joka rakastui vanhempaan ja vaaralliseen mieheen




°Olla lähellä.
  Pysy kaukana.
  Pysy ja ole etäisyydellä,
  jolloin voin tarpeen tullen
  kiskoa sinut yöksi viereeni. °












Korko huokaisee syvään.
Minun tekisi mieli sanoa ja syyttää alkanutta kevättä. Tämän kaiken täytyi yksinkertaisesti johtua siitä.  R A K A S T U N U T K O ? ! ?
Ei kai sitä nyt enää nykyisin normaali ihminen tekisi? Toisaalta jos jätän tuon oikealta puolelta vasempaan päin luetun kolmannen sanan kirjoittamatta niin...

Jäin miettimään, että miksi yhden lauseen sanominen voi tuntua niin vaikealta?



Hengitän sisään ja ulos. 
Mietin mielessäni niitä aikoja, jolloin sain viettää aikaa kanssasi. Silloin kuin muulla maailmalla ei ollut väliä. Ei väliä mitä ympärillä tapahtuu. Ei väliä mihin menen ja mitä teen kunhan teen sen kanssasi. Korosta tuntui, että hän olisi vetänyt kasan jotakin kiellettyä. Mutta se kaikki kielletty olisi ollutkin vain ja ainoastaan R A K K A U T TA .
Kysymys kuulukin, voiko rakkautta ottaa yliannostuksen?

Kahvi.
Tupakan tuoksu isoissa kämmenissäsi.
Muutama lyhyt ja ytimekäs lause.
Silmiin katsominen.

Hengitän ulos ja sisään.
Miksi kaikki pitää tehdä aina väärin päin ja vaikeamman kautta? Miksi ei voisi vain normaalisti tykästyä kilttiin, MUTTA valitsee kuitenkin pahan. Miksi ei voisi tehdä kivoja ja tavallisia asioita, MUTTA valitsee kuitenkin ne vaarallisemmat seikkailut? M I K S I...

Mitä sitten vaikka olisikin Nuori ja Nainen Korkokengät jalassa. Ja täysin valmis seikkailujen pyörteisiin? Mitä sitten vaikka hän olisikin rakastunut vanhempaan ja vaaralliseen mieheen?!

Korko sulkee silmänsä ja hymyilee jälleen.
Tiedän vastauksen sisimmässäni ja mielessäni. Jopa kehoni, sydämeni tietää.

Taivaalla loisti historiallinen hopeisen värinen kuu. Sitä ei oltu nähty hetkeen ja kun sen näki sai se katsojan unelmoimaan joka hetkestä. Nauttimaan jokaisesta viettämästään hetkestä.
Se saattoi olla virhe. Virhe isolla sydämellä ja täynnä kiihkeän kuumaa intohimoa. Tuo saattoi olla pelkkä kuvajainen, josta huomaat salaa unelmoivasi. Se voi johtua niistä tuhansista sanoista mitä hän suustaan päästää. Kaikki voi myöskin kaatua siihen yhteen sanaan joka käy ilmi yön aikana.
Mitä jos se olisikin vain kaksin keskeistä katseiden vaihtoa? Yksi kosketus. Syvällinen keskustelu? Mitä jos se olisikin vain tuijottamista? 
Kysymys kuuluukin, mitä kaikkea se voisi olla?

Korko kirjoittaa muistiinpanon...
Tuo komea hurmuri oli yhtä mystinen.
Muukalainen joka meni omia menojaan, mutta poikkesi juomassa kanssani kupillisen kahvia. Oliko kyse sitten aamuyön, aamun, iltapäivän, alkuillan, myöhäisen illan tai yön kahvista niin se maistui joka kerta yhtä hyvälle. Siinä oli jotakin H O U K U T U S T A.

Käänsin kylkeä keskellä yötä. Tuo houkutus oli poissa. 
Eihän tämä voisi jäädä kokonaiseksi yöksi.

Muukalainen oli poissa.
Kuu oli poissa.

Milloin historiallinen hetki toistaisi itseään?

Katsahdan hopean värisiin korkokenkiini, jääden ihailemaan niiden loistoa.
Kaikki tapahtumat voitaisiin laittaa kevään piikkiin.

HOUKUTUS
























P.s Tämä blogissa oleva tarina on faktaa ja fiktiota. Lupaathan käyttää mielikuvitusta, huumorintajua sekä kykyä suodattaa tarinan yksityiskohdat toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos?
Älä myöskään ota kaikkea liian kirjaimellisesti, sillä tämähän on vain yksi tarina muiden joukossa.
K I I T O S!


Valokuva Korkokengistä - Tuija Joska @peilityynirunoja_jostui


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkojen Kapina vierailulla Puoli Seiskassa!

 Korkojen Kapina pääsi toteuttamaan UNELMANSA!  Puoli Seiskan kuuluisa pinkki sohva Toteutuuko mun pitkäaikainen unelma vihdoin ja viimein? Onko tämä oikeasti totta? Yhtenä toukokuun päivänä 2023 tapahtui yksi ikimuistoisin asia... "Minua jännitti tosi paljon kun kävelin Ylen tiloihin.  En voinut uskoa sitä todeksi"  Istahdin aulan sohvalle, josta minut tultiin hakemaan sovitusti. Lähdimme Tuulianna Tolan kanssa kiertämään studioita. Pääsin näkemään miltä uutisstudio, aamutvstudio ja ohjaamo näyttivät. Kurkistin myös maskihuoneeseen jossa tapasin tuttuja kasvoja! Parhain juttu koko kierroksessa oli kuitenkin itse Puoli Seiska ohjelmasta tuttua tutumpi pinkki sohva johon vierailijalla oli kunnia istahtaa haastattelun ajaksi.  Ohjelman juontajat ja työryhmä saivat vierailijan   eli minut viihtymään kaikin tavoin. Kahvia, keskusteluja sekä pientä "haastattelupätkää" oli tiedossa pian.  Ihanan Tuulianna Tolan kanssa juteltiin minun kirjastani joka ilmestyi heinäkuussa 2

Miksi kielletty himottaa eniten?

Aina ja Ikuisesti- Päähenkilön ruutuvihosta  Muistan kuinka Islanti sai minut unelmoimaan villistä vapaudesta. Ja sitähän minä olinkin, mutta kai kuvittelin olevani tilivelvollinen sinulle tulemisistani sekä menemisistäni. Miksi? Paikallisbaarista kantautui akustinen kitaran soitto. Väki seilasi sisätiloista ulos polttamaan tuoppien kanssa. Jo heidän elämäntyylinsä sai turistin tuntemaan miten kulttuuri poikkesi jollain tasolla suomalaisesta. En tarkoita nyt tuopin tavoin, mutta jokin tunnelmassa oli täysin erilaista. Mikä?   Pitkä hiuksiset sällit naurahtelivat terassilla paikallis vitseille, joita sisäpuolelta kantautui laulun mukana.  Tilasin valkoviiniä lasillisen. Valitsen useasti sen makean version, koska... Noh satuin pitämään siitä enemmän kuin kuivasta mauttomasta juomasta.  Pohdin.  Mitä jos olisimme olleet tässä baarissa kahden? Olisimmeko tanssineet viimeiseen asti? Olisitko pyytänyt minua tanssimaan keskelle tanssilattiaa intohimoisen viimeisen hitaan?

Syntinen Askel 3/5

  Puhelin värähtää.  Käännän katseeni yöpöydälleni ja näen tuon tatuoidun muukalaisen nimen ruudulla. Yksi uusi viesti.  Huokaisen syvään. Kehoni nauttii syvästä pelosta, jännityksen tunteesta. Minä hieman tärisin.  Menen seisomaan ikkunan luokse. Katson kadulle verhojen välistä, mutta en näe siellä ketään. Tyhjä ja pimeä tie jatkui jatkumista yksin yksinäisyydessään. Valo vilkkuu yhä puhelimen näytöllä, mutta en käännä katsettani siihen kuitenkaan. Kuulen auton äänen, mutta se katoaa yhtä nopeasti kuin valomerkki kännykästäni. Huokaisen toistamiseen. Katselen yhä tielle ja näen parkissa mustan ajoneuvon. Ikkuna aukenee ja tatuoitu käsi näkyy jälleen. Muukalainen oli palannut.  Mietin lähikuukausia ja sitä kuinka nopeasti aika on vierähtänyt eteenpäin. Vasta äsken oli kiimainen ja kuuma kesä ja tämä likka kulki minihame päällä korkkareissa katuja kesäyön hämärinä pikkutunteina. Yhtäkkinen syksyn tulo, vesisateet ja pimenevät illat saivat minut jonkinlaiseen syysmasennuksen partaalle. M