Siirry pääsisältöön

Pala Kiellettyä

Kiellettyjä katseita.
Syvällisiä keskusteluja.
Kiellettyä rakkautta.

Naamio solmitaan. Kävelen vaatehuoneeseeni pysähdyn suurin piirtein sellainen hyllyn kohdalle josta alkavat mustan väriset korkokengät. En ota ensimmäiseltä enkä toiselta mutta kolmannelta hyllyltä kauniit yksilöt, joissa on viidentoista sentin korko. Vedän päälleni samalla värillä olevan silkkisen mekon, mustat hansikkaat sekä korvakorut. Kävelen keittiöön ja otan lasin kylmää vettä. Kesän helleaalto meinasi viedä voimat. Käännän katseeni parvekkeen suuntaan ja huomaan siellä seisovan miehen. Hänellä on päällänsä mustan värinen puku. Takki on jätetty tuolin selkänojalle odottamaan kerääjää. Valkoisen kauluspaidan hihat ovat kääritty puoleenväliin asti ja syntiset tatuoinnit tulevat pakosti esiin paidan alta.
En jää odottamaan tämän tulemista takaisin miljööseen. Pian huomaan itseni kävelevän myöskin parvekkeelle jossa tuo mystinen rakkauteni seisoi paikallaan.
Tuulenvire.
Punainen rööki tuoksui hyvälle. Sinun partavetesi myös.
Muukalainen veti savuketta keuhkoihinsa, mörisi tuttuun tapaansa ja katsoi syntisillä silmillään minua.
Kierrän kädet miehen ympärille ja pian toinen käsi housun taskuista ilmestyy omaani kiinni. Iso ja lämmin mystisiä merkkejä ja symboleita täynnä oleva käsi oli paras ja turvallinen pelastus tämän koron elämässä. Siihen sai tarttua jos siltä tuntui, ja mikä parhainta oli niin myöskin tuo tarttui minuun. Kuitenkaan rajansa kaikella...

Seisomme parvekkeella vielä tovin. Sitten kuiskaan hiljaa jotakin sellaista mikä saa tämän naurahtamaan ja tekemään tunnusmerkkinsä. Ilta oli vielä nuori. Me olimme nuoria vaikka ikäeroa  välillämme olikin jonkin verran.
Pistän merkille kuinka Muukalainen tuijottaa tyhjyyteen. Sanat olivat vähissä. Teot ratkaisivat.
Yhtenä aamuna emme puhuneet sanaakaan.
Päivällä muutamaan otteeseen.
Illalla liikaakin.
Yöllä huusin omg:dia enemmän kuin koskaan.
Aamuyöllä nukahdimme lusikkaan.

Keskellä yötä käännyn ja katson sinua.
Selässä olevat tatuoinnit alkavat kulua.
Ihosi tummui.

Muukalainen  tarvitsi unta ja rakkautta.
Minä rakkautta ja kahvia.


°Tiesin, että olin jälleen vaarallisilla vesillä.
Mutta rakastin miehen jokaista tekoa ja sanaa joita tämä sanoi.°

Makaan sängyssä ja jäin miettimään kohtaamista parvekkeella. Polttaen röökinsä loppuun mies katsoo minua vielä kertaalleen silmiin. Asettaa naamion paremmin kasvoilleni ja painaa huulensa minun huuliini kielletyllä suudelmalla. Mies on jättänyt parran ajamatta, kutittaen niskaani sekä kaulaani hän kiusoitteli minua yhä uudelleen ja uudelleen. Alkoi kosketella kroppaani ympäriinsä, mörähteli ja suuteli pitkin. Kääntyessäni tähän päin katseemme kohtasivat vielä kerran ja juuri sillä viimeisellä kerralla tunsin onnellisuuden tunteen sydämessäni.
Missä se oli ollut kokonaisen elämäni ajan? Tullut ja ollut viimeiset kaksi ja puoli vuotta elämässäni jokaisena päivänä joskus enemmän ja joskus vähemmän.
Muukalainen piti sanansa ja oli edelleen elämäni yksi mysteereistä.

Hiljaisuus peitti huoneen.
Jäin pohtimaan olinko keskellä totuutta ja tuliko minusta pelkkä valhe?


Miljöössä kävelen eteenpäin, koroilla kohti kapinaa.


P.s Tämä blogissa oleva tarina on faktaa ja fiktiota. Lupaathan käyttää mielikuvitusta, huumorintajua sekä kykyä suodattaa tarinan yksityiskohdat toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos?
Älä myöskään ota kaikkea liian kirjaimellisesti, sillä tämähän on vain yksi tarina muiden joukossa.
K I I T O S!!


Valokuva - Tuija Joska @peilityynirunoja_jostui










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkojen Kapina vierailulla Puoli Seiskassa!

 Korkojen Kapina pääsi toteuttamaan UNELMANSA!  Puoli Seiskan kuuluisa pinkki sohva Toteutuuko mun pitkäaikainen unelma vihdoin ja viimein? Onko tämä oikeasti totta? Yhtenä toukokuun päivänä 2023 tapahtui yksi ikimuistoisin asia... "Minua jännitti tosi paljon kun kävelin Ylen tiloihin.  En voinut uskoa sitä todeksi"  Istahdin aulan sohvalle, josta minut tultiin hakemaan sovitusti. Lähdimme Tuulianna Tolan kanssa kiertämään studioita. Pääsin näkemään miltä uutisstudio, aamutvstudio ja ohjaamo näyttivät. Kurkistin myös maskihuoneeseen jossa tapasin tuttuja kasvoja! Parhain juttu koko kierroksessa oli kuitenkin itse Puoli Seiska ohjelmasta tuttua tutumpi pinkki sohva johon vierailijalla oli kunnia istahtaa haastattelun ajaksi.  Ohjelman juontajat ja työryhmä saivat vierailijan   eli minut viihtymään kaikin tavoin. Kahvia, keskusteluja sekä pientä "haastattelupätkää" oli tiedossa pian.  Ihanan Tuulianna Tolan kanssa juteltiin minun kirjastani joka ilmestyi heinäkuussa 2

Miksi kielletty himottaa eniten?

Aina ja Ikuisesti- Päähenkilön ruutuvihosta  Muistan kuinka Islanti sai minut unelmoimaan villistä vapaudesta. Ja sitähän minä olinkin, mutta kai kuvittelin olevani tilivelvollinen sinulle tulemisistani sekä menemisistäni. Miksi? Paikallisbaarista kantautui akustinen kitaran soitto. Väki seilasi sisätiloista ulos polttamaan tuoppien kanssa. Jo heidän elämäntyylinsä sai turistin tuntemaan miten kulttuuri poikkesi jollain tasolla suomalaisesta. En tarkoita nyt tuopin tavoin, mutta jokin tunnelmassa oli täysin erilaista. Mikä?   Pitkä hiuksiset sällit naurahtelivat terassilla paikallis vitseille, joita sisäpuolelta kantautui laulun mukana.  Tilasin valkoviiniä lasillisen. Valitsen useasti sen makean version, koska... Noh satuin pitämään siitä enemmän kuin kuivasta mauttomasta juomasta.  Pohdin.  Mitä jos olisimme olleet tässä baarissa kahden? Olisimmeko tanssineet viimeiseen asti? Olisitko pyytänyt minua tanssimaan keskelle tanssilattiaa intohimoisen viimeisen hitaan?

Syntinen Askel 3/5

  Puhelin värähtää.  Käännän katseeni yöpöydälleni ja näen tuon tatuoidun muukalaisen nimen ruudulla. Yksi uusi viesti.  Huokaisen syvään. Kehoni nauttii syvästä pelosta, jännityksen tunteesta. Minä hieman tärisin.  Menen seisomaan ikkunan luokse. Katson kadulle verhojen välistä, mutta en näe siellä ketään. Tyhjä ja pimeä tie jatkui jatkumista yksin yksinäisyydessään. Valo vilkkuu yhä puhelimen näytöllä, mutta en käännä katsettani siihen kuitenkaan. Kuulen auton äänen, mutta se katoaa yhtä nopeasti kuin valomerkki kännykästäni. Huokaisen toistamiseen. Katselen yhä tielle ja näen parkissa mustan ajoneuvon. Ikkuna aukenee ja tatuoitu käsi näkyy jälleen. Muukalainen oli palannut.  Mietin lähikuukausia ja sitä kuinka nopeasti aika on vierähtänyt eteenpäin. Vasta äsken oli kiimainen ja kuuma kesä ja tämä likka kulki minihame päällä korkkareissa katuja kesäyön hämärinä pikkutunteina. Yhtäkkinen syksyn tulo, vesisateet ja pimenevät illat saivat minut jonkinlaiseen syysmasennuksen partaalle. M